Tegels

Tegels van Badkamerhuis Rotterdam.

Wij van Badkamerhuis zijn van mening dat tegels uitzoeken op basis van een foto niet verstandig is. Kleuren wijken namelijk altijd af, u voelt niet of de tegel stroef of glad is. Ook de kwaliteit van de tekening is hierdoor niet goed te zien.
Om tegels te bekijken kunt u op deze pagina blijven of verwijzen wij u naar onze andere website: www.tegelvloerrotterdam.nl

In onze showroom is ruime keus aan wand en vloertegels. Daarbij kunnen wij u attenderen op bepaalde voor en nadelen van beoogde product.

Tegels hebben wij in vele soorten en maten voor uw badkamer maar wij verkopen ook vloertegels voor de  woonkamer in Rotterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van keramiek kunnen wij u precies informeren over een mooie tegelvloer. Mozaïektegels, hout look tegels of te wel keramisch parket, beton look tegels, wandtegels, vloertegels, stonepanels, cementtegels. Wij hebben het!

Vloertegels

Vloertegels

CENSATSML

Vloertegels

  • Ruime keuze aan wand en vloer tegels
  • Ondersteuning met 3d animaties
  • 20 jaar ervaring in keramiek
  • Badkamer – toilet en uw woonkamer vloertegels, alles op één adres
  • Wij werken enkel met professionele installateurs

vloertegels

Vloertegels

Vloertegels

wandtegels

Keramiek wordt in Rotterdam met de dag populairder

De keramische tegel wordt in Rotterdam en omstreken met de dag populairder. Een tegelvloer of plavuizen zoals het vroeger werd genoemd is veelal een vloer waar weinig tot geen onderhoud noodzakelijk is. Desondanks kunnen wij u wel informeren hoe de vloertegel het prettigst is in gebruik. Door de steeds mooiere designs van de tegelvloeren worden deze vloeren steeds populairder. Kijk maar naar het keramisch-hout, nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Structuur en reflectie van de vloeren zijn dusdanig dat er nog maar weinig redenen te bedenken zijn om voor echt hout te kiezen. Hetzelfde geldt ook voor de natuursteen imitaties. Waarom zou u nog een onderhoud gevoelige vloer aanschaffen? De betere imitaties zijn zo divers qua prints dat u heel goed moet gaan zoeken naar de herhaling.

Wij leveren bijna alle merken (o.a. Mosa, Sphinx, Villeroy en boch, rak, marazzi, sant agostino, grandeur, cristacer, fanal, ecocer, flaviker, panaria, del conca, castelo, sicis, saloni, grespania, rako (lasselberger), flaminia, atlas concorde, cerdomus, fondovalle, casa tua, I-Beton, I-Stone,  coem, unicom starker, logiker, pastorelli, steenbok, supergres, tagina, century, kerateam, rocersa, energieker, vives, natucer).

Vloertegels

Badkamer

Keuken tegels

Vloertegels

Zoveel smaken zoveel maten

Tegenwoordig worden steeds grotere formaten tegels toegepast. Logisch, het maakt de ruimte optisch groter en is rustiger qua voegwerk. Echter is dit ook afhankelijk van de uitstraling van tegel en de gewenste uitstraling van de desbetreffende ruimte. Bij een rustiekere uitstraling zal er eerder de keuze vallen in de kleinere formaten. Houdt u meer van modern en strak? Neem dan een groot formaat tegel met niet teveel nuances.
Meer weten? Kom langs bij Badkamerhuis te Rotterdam, wij weten alles van tegels!

Installatie

Wilt u zelf een wandtegel of vloertegel installeren? Wij kunnen u adviseren en attenderen op zaken waar u op moet letten bij installatie. Vraag er naar! Ook hebben wij handige hulp middelen zoals het Raimondi leveling systeem. Met dit systeem is uw tegelvloer of tegelwand altijd vlak!! Wij laten u graag dit systeem zien in onze showroom.
Wilt u de tegels laten plaatsen? Geen probleem! Indien u het wenst installeren wij ook uw vloertegel of wandtegel. Niet alleen in omgeving Rotterdam installeren wij tegels maar ook daarbuiten. Geïnstalleerd door professionals!

Badkamer

Badkamer

Badkamer

Badkamer

Expertise

Al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van wand en vloertegels zijn er tegenwoordig nog maar weinig vragen waar wij geen antwoord op hebben. Gelukkig maar, want dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Niet enkel de technische aspecten van een tegel bespreken wij, maar ook de verschillen tussen de “goedkopere” en “duurdere” tegels. Wij leveren beide segmenten. Zo kunnen wij ook goed de verschillen laten zien. Ons doel is om u blij te maken met het eind resultaat!

Tegels

Tegels

Tegels

Tegels

KIJK OOK OP: Tegelvloerrotterdam.nl

 

 

 

 

 

 

Meer keramiek