Fantastische 3D Animatie

Badkamerhuis heeft de meest geavanceerde 3D render technologie voor handen om uw badkamer zo echt als mogelijk aan u te presenteren.

Laat uw badkamer in 3D ontwerpen door Badkamerhuis

Met onze 3D ontwerpen krijgt u een fantastisch en realistisch beeld hoe uw badkamer eruit kan gaan zien!

Voorheen liepen wij met klanten door de showroom. De combinaties werden gemaakt door kleur stalen bij elkaar te houden. Dit doen wij nog steeds. Echter werd er vervolgens gevraagd: hoe ziet het er dan uit?. Of we kregen te horen, kan me er nog niks bij voorstellen.
Daar is nu een oplossing voor: 3D ontwerp van uw badkamer (of toilet, of welke ruimte dan ook!). Een klein detail (groot detail eigenlijk): fotorealistisch 3D ontwerp!! U zult versteld staan van de 3D ontwerpen!

Het hulpmiddel om uw badkamer te kunnen inrichten. Met behulp van de afmetingen die u meeneemt maken wij eerst een casco schets. Vervolgens vragen wij wat de wensen zijn, wilt u een bad?, groot meubel? of juist klein? ect. Nu bekend is wat de wensen zijn gaan wij de ruimte invullen.

Wellicht weet u al hoe u de ruimte ingedeeld wilt hebben, dit is voor ons ideaal (zou u zeggen). Maar dat neemt niet weg dat wij niet stoppen met mee denken. Indien wij betere of mooiere opties zien, maken wij u dit kenbaar. Al met al zorgen wij voor de mooiste, leukste en praktische oplossingen voor uw nieuwe badkamer.

Maar het komt vaak genoeg voor dat de klant niet precies weet wat de wensen zijn. Voor ons een mooie uitdaging om van uw badkamer een juweeltje te maken. Rekening houdende met uw wensen gaan wij aan de slag om een mooi ontwerp te maken waarbij uw wensen centraal staan.

Zoals u het wellicht al door heeft, het maken van een 3D ontwerp is één van onze specialiteiten.

Wat zijn de voordelen van een 3D ontwerp?

  • direct inzicht hoe uw badkamer eruit kan gaan zien
  • maatvoeringen, maten van meubel / douchecabine / baden ect.  wat wel en niet mogelijk is
  • combinatie van kleuren zijn goed te zien
  • afmetingen van sanitair / tegels zijn goed te zien
  • de belangrijkste stap naar uw nieuwe badkamer

Wij van Badkamerhuis weten dat dit de belangrijkste stap is. U weet nu wat u wilt!