Welkom bij Badkamerhuis in Rotterdam!

Eindeloos combineren met sanitair & tegels

Sanitair en Tegels voor badkamer – toilet en woonkamervloeren alles op 1 adres

Voor uw badkamer en toilet

Niet alleen in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen is Badkamerhuis bekend; klanten uit Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Krimpen aan de IJssel, Cappelle aan de IJssel, Gouda en Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek (Lansingerland) weten Badkamerhuis te vinden in Rotterdam. Met onze showroom voor sanitair, wandtegels en vloertegels kunnen wij helpen bij de juiste keuze voor uw badkamer en toilet of woonkamervloer. U kunt eindeloos combineren met kleuren, designs en merken om helemaal uw eigen stijl te creëren.

Waar zit onze badkamerwinkel?

Kom vrijblijvend langs!

Of u nu uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Gouda of Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek (Lansingerland) komt; u kunt vrijblijvend langs komen om de diverse badkamer opstellingen te komen bekijken of om in gesprek te komen met een van onze specialisten. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en kunnen uw badkamer of toilet uittekenen zodat u een helder beeld heeft van de mogelijkheden. U bent van harte welkom bij ons in Rotterdam!

Laat van uw badkamer een 3D ontwerp maken door Badkamerhuis Rotterdam

De verkoper kan u hierdoor een helder beeld geven hoe uw badkamer eruit kan gaan zien. Neem de maten van uw huidige badkamer mee en laat u zich verrassen door de diversiteit die badkamerhuis Rotterdam te bieden heeft.

Ook voor complete badkamers

U kunt uw complete badkamer zelf bij elkaar zoeken via allerlei sanitairwinkels, of u komt langs bij dé badkamerwinkel in Rotterdam die u heel voordelig een complete badkamer aanbied. Ook installatie van de badkamer, toilet of woonkamer vloer is geen probleem bij Badkamerhuis Rotterdam. Ondanks dat u in onze badkamerwinkel in Rotterdam een erg uitgebreid tegel en sanitair assortiment vindt, is dit slechts maar een deel van de te leveren producten. U kunt zich voorstellen dat het bijna onmogelijk is om alles op voorraad te leggen. Kom langs in onze showroom en wij laten u alle mogelijkheden zien zodat u een complete badkamer kunt kopen bij één betrouwbare partner. Geen gedoe en u hebt de zekerheid van goede service.

Restanten Rotterdam

Wanneer u opzoek bent naar goedkoop sanitair en tegels bent u bij Badkamerhuis Rotterdam op het goede adres. Kom voor onze speciale acties, outlet en de restpartijen naar Badkamerhuis aan de Ceintuurbaan 180 te Rotterdam. Hier vindt u een ruim assortiment goedkope producten zoals; vloertegels, wandtegels, tegelstroken, mozaïek tegels, kranen, douchecabines, douches, badmeubelen en nog veel meer!
Kom naar onze sanitair winkel / tegel winkel in Rotterdam of bestel online!