Badkamermeubel

Badkamermeubel

Voor een mooie en betaalbare badkamermeubel gaat u naar Badkamerhuis!

Badkamermeubel

Een beeld bepalend onderdeel van de badkamer is het badkamermeubel. Naast functionaliteit en kwaliteit wilt u ook een meubel welke mooi in de ruimte staat. Met behulp van 3D animaties geven wij u al een kijkje in uw toekomstige badkamer.

Afmetingen

De standaard afmetingen van een badkamermeubel is veelal 60-70-80-90-100-120 cm. Daarbij zijn er diverse fabrikanten zoals INK, BLISS, THEBALUX welke 2 onderkasten naast elkaar plaatsen zodat er een nog groter meubel onstaat (140cm – 180cm – 200cm).
Bliss heeft ook maatwerk mogelijkheden zodat een badmeubel precies tussen 2 wanden in gepast kan worden.

Wastafel

De wastafel van een badkamermeubel is leverbaar in diverse materiaal soorten. De meest voorkomende zijn: Keramiek, Natuursteen (veelal chinees hardsteen), Mineraal marmer, Composiet, Solid surface.
Naast de unieke uitstraling van elk materiaal hebben zij ook hun specifieke eigenschappen. Wij vertellen u graag hier meer over in onze showroom.

Badmeubel INK

Badkamerhuis is ook dealer van INK badmeubels. Kwaliteit en mooie afwerking is kenmerkend voor dit fabricaat. Bij ons zijn er diverse modellen te bezichtigen en met behulp van alle kleurstalen kunnen wij u een mooi badmeubel bieden.
INK levert zowel keramieke (porseleinen) wastafels (van Italiaanse afkomst) als mineraal marmeren wastafels. Ook de zogenaamde quartz wastafels (composiet) is mogelijk. Het voordeel van het composiet is dat het materiaal ongevoelig is voor invloeden van buitenaf. Indien de klant een zwarte wastafel wenst zijn er veelal 2 opties: Natuursteen of composiet. Natuursteen kan kalkhoudend zijn waardoor deze gevoelig is voor zuurhoudende vloeistoffen, composiet is dat niet.

Thebalux

Fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.
De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.
Naast keramiek en minaraal marmeren wastafels / waskommen levert Thebalux ook betonnen wastafels / waskommen en solid surface wastafels en waskommen. Ook van Thebalux hebben wij diverse modellen en kleurstalen in de showroom staan. Wij adviseren u graag wat hierin de mogelijkheden zijn!

Betaalbaar maatwerk meubel

Ondanks dat het assortiment aan meubels enorm is komt het toch geregeld voor dat we de vraag krijgen naar een maat / kleur of uitvoering welke niet te verkrijgen is. Dit behoort nu tot de verleden tijd. Alles is mogelijk, oké eerlijk, bijna alles is mogelijk zolang de kwaliteit en functionaliteit niet in het geding komt. Wij van Badkamerhuis zijn trost om deze kwaliteit meubels u te mogen aanbieden. Voor alle ins en outs is het raadzaam om onze showroom te bezoeken en een verkoper te spreken voor de mogelijkheden hierin.

Spiegels

Bij een mooi badkamermeubel hoor ook een mooie spiegel. Uiteraard zijn deze leverbaar in dezelfde breedte maat als het meubel. Spiegels zonder verlichting, met opbouw verlichting, met geïntregreerde verlichting, met spiegelverwarming, het kan allemaal. In onze showroom hebben wij diverse modellen tentoon gesteld staan. Meerendeels van de spiegels hebben LED verlichting wat weer energie zuinig is. Bij sommige varianten is een bluetooth aansluiting mogelijk zodat u muziek kunt luisteren in de badkamer.
Bij Badkamerhuis maken wij ook spiegels op maat! Vraag naar de mogelijkheden bij een medewerker.