Douche hoek cabine

Douche hoek cabine

Het voordeel van een douche cabine is dat er geen of nauwelijks spatwater is buiten de cabine. Met een gesloten cabine houdt u ook de warmte langer vast. De kleinste douchecabine begint bij 75×75 cm, desondanks adviseren wij minimaal 80x80cm (uiteraard afhankelijk van het postuur van de eind gebruiker).

Met profiel of profielloos

De hoekcabines zijn leverbaar met profiel of profielloos. Zonder profiel zijn er enkel glas klemmen zichtbaar. Deze klemmen zijn tegenwoordig ook in vele kleuren leverbaar (chroom/rvs/geborsteld messing/koper/mat zwart/mat wit).

Maatwerk

Badkamerhuis is specialist in maatwerk douchecabines. Afhankelijk van het gekozen fabricaat kan er op locatie worden ingemeten en indien gewenst ook geplaatst worden. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten wij nemen graag met u de opties door.

Bijzondere slim

In bepaalde situaties, met name bij kleine badkamers, zijn handige oplossingen waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Een douchecabine waarbij de deuren kunt wegdraaien tegen de muren als u klaar bent met douchen. Hierdoor blijft er meer vloer oppervlak over. Badkamerhuis informeert u graag over de mogelijkheden hierin.

Kom langs!

De mogelijkheden binnen de hoekcabines zijn zo groot dat het onmogelijk is om alles hierover te kunnen vertellen. Om zeker te zijn van de juiste keuze adviseren wij u om bij ons langs te komen. Zodat wij de situatie kunnen zien waarin de douche moet komen en u dan een goed advies kunnen geven.