Inloopdouche

Inloopdouche

Een glas wand zonder deur noemen wij een een inloop douche. Bij voorkeur wordt een dergelijke glaswand op een betegelde vloer geplaatst. Houdt u er wel rekening mee dat het bij kleinere glaswanden er buiten het douche gedeelte spat water kan komen. Met een gesloten cabine houdt u ook de warmte langer vast.

Met profiel of profielloos

De inloop douche zijn leverbaar met profiel of profielloos. Zonder profiel zijn er enkel glas klemmen zichtbaar. Deze klemmen zijn tegenwoordig ook in vele kleuren leverbaar (chroom/rvs/geborsteld messing/koper/mat zwart/mat wit).

Soorten glas

Net zoals bij de douchecabine hebben de inloopdouches ook verschillende opties qua soorten glas. Naast helder glas al dan niet met een anti kalk behandeling, bestaat ook er gerookt glas, spiegelglas, deels gematteerd glas, geheel gematteerd glas en zelf geribbeld glas!

Bijzondere slim

In bepaalde situaties, met name bij kleine badkamers, zijn handige oplossingen waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Een douchewand welke uitgeklapt kan worden als u gaat douchen, klaar met douchen, dan klapt u de glaswand weg te de muur waardoor er meer vloer oppervlak overblijft. Badkamerhuis informeert u graag over de mogelijkheden hierin.

Kom langs!

De mogelijkheden binnen de inloopdouches zijn zo groot dat het onmogelijk is om alles hierover te kunnen vertellen. Om zeker te zijn van de juiste keuze adviseren wij u om bij ons langs te komen. Zodat wij de situatie kunnen zien waarin de douche moet komen en u dan een goed advies kunnen geven.