Keramische parketvloeren de tijdloze trend

Keramische-parketvloeren

Keramische-parketvloeren, de tijdloze trend?
Ja, dat is het echt. Gaat u maar na hoelang er al echt houten vloeren worden gebruikt, laminaat, pvc. De designs van deze tegelvloeren (welke overigens ook voor de wanden te gebruiken is) zijn dusdanig natuur getrouw dat er nog maar weinig redenen te bedenken zijn om hier niet voor te kiezen.

Keramische parketvloeren met sfeer

De mooiere keramische-parketvloeren hebben een natuurlijke nuancering. De variatie tussen de tegels onderling zijn subtiel, maar wel aanwezig. Daarbij zijn de tekeningen (nerven en of noesten in de tegel steeds anders (althans dat lijkt zo, ook hier zal uiteindelijk een herhaling te vinden zijn, hoewel je goed zal moeten zoeken!). Dit geeft de vloer een natuurlijk karakter en geeft het de sfeer van een echte massieven houten vloer. De structuur in het oppervlak, de matheid van het oppervlak spelen hierin een belangrijke rol. Dergelijke vloeren zijn bij ons in Badkamerhuis te zien. De verkoper laat u graag de verschillen zien!

 

Meer dan hout

Het mooie van een tegel is dat bijna alles qua kleuren mogelijk is. Dus kleuren die niet bestaan in echt hout, bestaan wel in deze houtlook tegels. Ook hierin specialiseert Badkamerhuis zich. Net even wat anders, maak uw ruimte uniek! Laat u zich verassen door de diversiteit in kleuren en maten. Wij kijken elke dag naar de nieuwste producten van Italiaanse en Spaanse fabrikanten. Wij werken continue aan het assortiment. Bijna elke week komt er wel iets nieuws in onze showroom. Als u iets bijzonders zoekt? Laat het ons weten! Door onze jarenlange ervaring in de keramiek wereld weten wij waar u moet zoeken.