Mac Bath Rotterdam

Mac Bath douchecabines

Mac Bath is één van onze leveranciers van douche cabines, inloopdouches, maatwerk oplossingen. Wanneer de oplossing specialistisch wordt komen wij veelal bij Mac Bath terecht. Wij van Badkamerhuis zijn dan ook trots om leverancier van Mac bath te zijn. De vele mogelijkheden biedt ons de mogelijkheid om slimme oplossingen te bedenken. Bij maatwerk ontwerpen adviseren wij altijd om een dergelijk product te laten inmeten door de leverancier. U weet dan zeker dat de cabine / inloopdouche precies past. Ook wordt er gekeken of de ondergronden geschikt zijn (en dat bij een groot scherm dat deze naar boven gebracht kan worden).

Denken in oplossingen

Daarvoor hebben wij Macbath. In onze showroom in Rotterdam kunnen wij u doormiddel van 3D animaties laten zien wat er mogelijk is. U krijgt dan goed beeld van de oplossing. Douchewanden van vloer tot plafond, bijzondere groot formaat deur, geen probleem!

Interesse? Maak een afspraak!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van Mac Bath, kom dan naar onze showroom in Rotterdam. Badkamerhuis Rotterdam Ceintuurbaan 180 of vul onze contact formulier in en wij nemen met u contact op!