Cottoceramix

Cottoceramix

Cottoceramix is een groothandel in Nederland welke zich gespecialiseerd heeft op kleurige handvorm tegels en prachtige decor tegels. Deze tegels geven uw ruimte (keuken, woonkamer, toilet of badkamer) een sfeervol karakter.

In onze showroom vindt u een ruim assortiment van deze tegels. Daarbij adviseren wij u graag en met eventuele hulp van 3D animaties krijgt u een goed beeld hoe de ruimte eruit kan gaan zien.

De vloer decor tegels zijn vriendelijk in gebruik ten opzichten van cement gebonden tegels. Deze tegels zijn geglazuurd waardoor er niet in de tegel kan trekken. Wij vertellen u graag hier meer over in de showroom.

Bijzondere tegels

Cottoceramix levert ook niche tegels. Voor deze tegels is maar een kleine markt maar toch leuk genoeg om te laten zien. Ook hierdoor worden onze klanten op ideeën gebracht.

Veelal is de eind gebruiker er niet van op hoogte van het bestaan van dergelijke tegels. Net even anders en zeker niet standaard. Bij Badkamerhuis vinden wij het juist leuk om te laten zien wat er op de markt te verkrijgen is, dus niet enkel grijze tegels…

Niet alleen voor de badkamer

Een veel gemaakte denk fout is dat bij Badkamerhuis enkel tegels voor de badkamer te zien zijn. Dit is eigenlijk in tegendeel waar. De toepassingen zijn divers. Zo zijn merendeels van onze vloertegels geschikt voor openbare gelegenheden (winkel gebruik). Ook de wandtegels die wij leveren kan bijvoorbeeld ook als keuken wand worden gebruikt.

De wand tegels van Cottoceramix lenen zich ook perfect voor een lambrisering in een hal in combinatie met de vele decor tegels die zij leveren!

Badkamerhuis

Als Badkamerhuis zijn wij trots om deze collectie te mogen tonen. Het is een echte aanvulling van onze collectie! De diversiteit in kleuren, maten, vormen maakt deze collectie zo uniek. Daarbij zijn de tegels veelal snel leverbaar, al vanaf enkele werkdagen tot 3 weken (mits voorradig bij fabriek).

 

TERUG