Badkamerhuis Rotterdam; plavuizen en wandtegels!

Groot assortiment plavuizen en wandtegels

Niet alleen in Rotterdam en Schiedam is Badkamerhuis bekend; klanten uit Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Krimpen aan de IJssel, Cappelle aan de IJssel, Gouda en Berkel en Rodenrijs weten ons ook te vinden in Rotterdan. Met onze showroom voor sanitair, plavuizen en badkamermeubels kunnen wij helpen bij de juiste keuze voor uw badkamer en toilet. U kunt eindeloos combineren met kleuren, designs en merken om helemaal uw eigen stijl te creëren.

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen genoemd

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: geglazuurd en ongeglazuurd. Druk belopen vloeren zoals de hal, keuken en woonkamer kunt u het beste met plavuizen voorzien die slijtklasse 5 hebben. Voor in de badkamer worden veelal vloertegels/plavuizen toegepast met een slijtklasse 3 of 4. Keramische vloertegels hebben de afgelopen jaren een grote ontwikkeling meegemaakt en zijn sterk verbeterd in kwaliteit. Ze worden vaak ook gemaakt als look-a-like van natuursteen of hout: bijna niet van echt te onderscheiden.

Waar zit onze winkel met plavuizen?

Kom vrijblijvend langs!

Of u nu uit Rotterdam, Schiedam,Vlaardingen of Barendrecht komt; u kunt vrijblijvend langs komen om de diverse badkameropstellingen te komen bekijken of om in gesprek te komen met een van onze specialisten. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en kunnen uw badkamer of toilet uittekenen zodat u een helder beeld heeft van de mogelijkheden. Van harte welkom bij ons in Rotterdam!