Sealskin douchedeur Rotterdam

Sealskin douchedeur

Bent u opzoek in Rotterdam naar een Sealskin douchedeur? Dan bent u bij Badkamerhuis aan het juiste adres. Badkamerhuis heeft diverse modellen van Sealskin douchedeuren staan. Met hulp van de verkoper bent u verzekerd dat u het juiste product kiest. De diversiteit die Sealskin biedt is enorm, vandaar dat wij u graag hierover informeren. Zowel de voordelen als de nadelen van een product komen hier aan bod, zodat u een wel overwogen keuze kunt maken.

Sealskin & Sealskin get wet

Get wet by Sealskin is een betaalbare oplossing voor de douche. Een goed product voor een betaalbare prijs. Voor maatwerk oplossingen kunt u ook bij get wet terecht. De serie’s: I’am – 205 – 110 bieden hier diverse mogelijkheden.
Ook bij ons in de showroom zijn diverse modellen van de serie get wet te zien.

 

 

Sealskin

Voor mooie strak afgewerkt oplossingen komt u terecht bij Sealskin. Hier is meegedacht in design en onderhoud. Ook hebben alle series diverse maatwerk mogelijkheden. Diverse hoogte, breedtes, soorten glas, chroom profiel / rvs profiel en zelf mat zwarte profielen.
Met een sealskin douchedeur maakt u uw badkamer helemaal af en bent u verzekerd van jaren lang plezier!

Soorten douches:

Sealskin biedt diverse doucheoplossingen:

  • Inloop douche oplossing         Kenmerkend: geen deur makkelijk in onderhoud
  • Nis douche oplossing              Kenmerkend: plaatsing tussen 2 muren
  • Hoek douche oplossing           Kenmerkend: wordt in de hoek van een badkamer geplaatst
  • Vijfhoek douche oplossing      Kenmerkend: bespaard ruimte
  • Kwartrond douche oplossing  Kenmerkend: bespaard ruimte

Douchebakken

Ondanks dat tegenwoordig veelal voor een getegelde douchevloer gekozen wordt met een douchegoot, levert Sealskin ook bijpassende douchebakken. Naast de bekende acryl douchebakken levert Sealskin ook douchebakken in Solid surface. Dit materiaal is mat en voelt fluweel zacht aan. Door de strakke afwerking is deze douchebak een oplossing welke ook nog eens mooi toont!
Deze variant is leverbaar in zowel opbouw als inbouw.

Kwaliteit en garantie

Sealskin geeft 10 jaar garantie op douchebakken en 5 jaar op de douchedeuren / cabines. U bent dus verzekerd van kwaliteit!
Graag zien wij u in onze showroom zodat wij u verder kunnen informeren over alle mogelijkheden.