TECElux 400 inbouwreservoir

Tecelux 400

Bij TECElux zijn alle belangrijke functies onzichtbaar weggewerkt achter een speciale veiligheidsplaat van glas.
Deze zweeft als het ware voor de wand en bedekt de opening voor het plegen van onderhoud. Achter de plaat bevinden zich onzichtbaar het reservoir, de aansluitingen voor water en stroom, de techniek voor het instellen van de zithoogte en de keramiek geurfilter.

  • instellen van: traploos met een bereik van maximaal 8cm
  • Bovenste glasplaat: spoelen met elektronische sensorvlakken
  • Geïntrigeerde inworpschacht voor reinigingstabletten
  • Keramiek geurfilter (om de 5 jaar te vervangen)
  • Duurzaam spoeltechniek welke zich in de praktijk al 100.000 keer heeft bewezen
  • Onderste glasplaat voor het aansluiten van alle gangbare toiletten. Maar voor de zogenaamde rimfree (directflush) toiletten en douche-wc’s zijn speciale onder glasplaten beschikbaar.

Spoelen met sensor

De elektronische spoeling kan zonder aanraken of met de hand worden geactiveerd. Hygiënisch een eenvoudig te reinigen: het model met sensor is naadloos in de glasplaat geïntregeerd.

Tecelux 400

Geurfilter voor schone lucht

De TECElux keramiek geurfilter verwijdert geurtjes daar waar ze ontstaan: direct in het toilet. Door een keramische filter worden onaangename luchtjes weggezogen, van geurstoffen ontdaan en dan weer in de ruimte teruggevoerd. De filter gaat lang mee en hoeft maar om de vijf jaar te worden vervangen.

TECElux

Individuele zithoogte

Een wandcloset wordt normaal gesproken op een standaard hoogte gemonteerd. Daarna moet iedereen het ermee doen: groot en klein, jong en oud. Bij TECElux kan de zithoogte individueel worden aangepast. Hiervoor hoeft alleen maar de glasplaat met de toiletpot anders worden ingesteld. Het instelbereik bedraagt 8 centimeter en kan ook achteraf worden aangepast.

Hygiënischer toilet

TECElux is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. De tabletten kunnen eenvoudig in het bakje van de inworpschacht worden geworpen. Zo blijft de toiletpot schoon en fris.

TECElux 400 te zien in de showroom

Bij Badkamerhuis hebben wij de TECElux 400 tentoon gesteld staan. Kom langs voor verdere informatie.