Tegels-Rotterdam

Tegels-Rotterdam, Badkamerhuis geeft u een nieuwe kijk op keramiek.

Tegels-Rotterdam, naast de bekende tegels zijn er bij ons ook tegels te vinden die u niet op iedere hoek van de straat zult vinden. Het leuke van keramiek is de diversiteit waarmee u eindeloos kunt combineren. Van mozaïek tot tegels groter dan 1 meter, rechthoekige / vierkante en hexagonale tegels, vele kleuren zijn bij ons in Rotterdam te zien. Wij hebben een ware bibliotheek aan tegels! Daarbij wordt onze collectie continue onder de loep gehouden.
Badkamerhuis heeft ook de mogelijkheid om uw wensen te visualiseren. Doormiddel van de meest geavanceerde software krijgt u een goed beeld hoe de desbetreffende ruimte (dus niet enkel badkamers) eruit kan gaan zien.

 

Tegels-Rotterdam

Tegels-Rotterdam, zoekt u dus in omgeving Rotterdam een tegel winkel? Kom dan eens een keer langs en laat u zich verrassen door onze diversiteit aan tegels! De verkoper helpt u graag met het vinden van de juiste tegel. Hij zal ook u alternatieven laten zien zodat u weet wat er te koop is.

 

 

 

Tegel trends

Bij Badkamerhuis zijn de laatste tegel trends te zien! Bijna elke week komt er wel weer iets nieuws bij ons binnen op het gebied van keramiek. Het keramisch parket en de “verouderde” beton imitaties voeren wel is waar de boven toon maar er is nog véél meer te verkrijgen.

Mooie reliëf decortegels gecombineerd egale tegels. Maak van uw keuken wand eens iets bijzonders!

Badkamerhuis tegels in Rotterdam!

Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteit tegels. Daarbij geven wij u objectief advies en indien u het wenst zullen wij ook onze mening geven op de door u gemaakte combinaties. U zult ervaren dat wij u met plezier zullen helpen en adviseren. Wij helpen u zoals wij zelf geholpen zouden willen worden!

Vloertegels Wandtegels Beton-look tegels Keramisch parket