Tres kranen

Tres

Kranen van Tres. Tres dealer te Rotterdam. Badkamerhuis. Voor diegene die het fabricaat Tres niet kennen een stukje historie.

Historie Tres

Tres is een familie bedrijf uit Spanje welke al meer dan 40 jaar kranen fabriceert. De fabriek (meer dan 30.000m2 groot) produceert als één van de weinige fabrikanten in kranenland alles zelf. Het motto van Tres is service, kwaliteit en prijs. De nieuwste technologieën en designs komen bij deze fabriek bij elkaar. In Spanje is Tres begonnen als fabrikant van wijnkranen, nu één van de markleiders op het gebied van kranen / douche systemen.

Waarom Tres? Tres is onderscheidend in zijn design, kwaliteit die je mag verwachten van een dergelijk product en betaalbaar! Wij van Badkamerhuis zijn dan ook trots dat wij dealer zijn van Tres. Kom kijken naar de collectie van Tres, voel en zie de kwaliteit.

Wastafel kranen

Of het nou gaat om eenvoudige kranen of bijzondere kleuren kranen. Tres heeft het! Van roze hoge kranen tot de eenvoudige wastafelkraan. Van vierkante modellen tot slanke modellen. De chroom van de kranen zijn super strak. In onze showroom kunnen wij u het verschil laten zien!!

Douches

Complete inbouw regendouches welke digitaal wordt aangestuurd tot een simpele glijstang set met een thermostaat, Tres heeft het. De designs van de materialen zijn mooie afgewerkt, gewoon helemaal af!

Badkranen

Uiteraard levert Tres ook badkranen. Van digitale systemen tot eenvoudige bad thermostaat. Één ding hebben zij allebei in gemeen, de kwaliteit, het design en de prijs, betaalbaar en design!

Als dealer van Tres willen wij u graag uitnodigen om te komen kijken in onze showroom naar onze Tres collectie. Het assortiment van Tres is dusdanig groot dat wij helaas niet alle producten kunnen tonen. Wij kunnen u wel kennis laten maken met de kwaliteit van dit fabricaat.

Tres.. Kwaliteit, design, prijs en service. Tres geeft alle producten minimaal 5 jaar garantie! Plus daarbij de service van Badkamerhuis maakt het een zéér interessant product.