Wat kost een badkamer

Wat kost een Badkamer

Wat kost een badkamer, dit is een vraag die geregeld gesteld wordt door onze klanten. Wat een badkamer kost is afhankelijk wat in de badkamer geplaatst wordt. Een badmeubel of enkel een wastafel, wel of geen bad? een éénvoudige inloopdouche of een profiel arme douchecabine. Grote tegels kleine tegels, dit allemaal heeft invloed op de uiteindelijke prijs.
Wat kost een badkamer inclusief installatie? ook hier is de vraag wat wordt er in de badkamer geplaatst ect. Maar ook locatie waar de badkamer zich bevindt (begane grond? of 12e etage?). Moet er een oude badkamer gesloopt worden? of is het nieuwbouw? moeten er leidingen worden verlegd? Wel of geen verlaagd plafond met inbouw spots? U begrijpt het waarschijnlijk al dat er teveel factoren zijn die bepalen wat een badkamer gaat kosten.

Voorbeeld
Nieuwbouw badkamer 2×2,5
Zonder verlaagd plafond
Tegelwerk
Sanitair (meubel, kraan, inloopdouche, thermostaat, design radiator, douchegoot)
Compleet vakkundig!! geinstalleerd met goede kwaliteits!! materialen circa tienduizend euro inclusief btw. Uiteraard kunt u het zo gek maken als u hetzelf wilt. Ook hierbij kan locatie en leidingwerk invloed hebben in de uiteindelijke prijs.