De winkel

De winkel

Welkom bij de winkel van Badkamerhuis. Deze showroom met tegels en sanitair is gevestigd aan de Ceintuurbaan 180 te Rotterdam.

Wij hebben 1 juni 2015 onze deuren geopend. Vanaf die tijd zijn wij continue bezig met het uitbreiden van het assortiment tegels en sanitair. Elke week wordt de tegel showroom uitgebreid met de nieuwste tegeltrends. De sanitair showroom wordt steeds meer uitgebreid met inloopdouches, badmeubels, baden, vrijstaande baden.

Bij badkamerhuis krijgt u de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Met behulp van de meest geavanceerde 3d animatie software kunnen wij u precies laten zien hoe uw badkamer eruit kan gaan zien!

Waarom Badkamerhuis?

Badkamerhuis zit niet aangesloten bij een inkoop organisatie. Hierdoor laten wij een ander assortiment zien dan onze collega’s. Doordat wij een relatieve kleine speler zijn kunnen wij ook snel schakelen en zult u bij ons sneller de nieuwe trends zien dan bij wie dan ook!. Onze showroom assortiment en uitgebreider dan het assortiment welke wij op onze website te koop aanbieden. Veel van onze producten zijn dan ook beschermd en mogen niet zomaar op internet getoond worden. Hierdoor ontstaat er een stuk exclusiviteit voor bepaalde producten. Laat u zich verrassen en kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Rotterdam.

Daarbij levert Badkamerhuis alles op het gebied van badkamers. Alles in 1 hand en indien gewenst compleet met installatie. Daarbij helpen wij u verder met het maken van moeilijke keuzes. Ook onze adviseurs helpen u geheel vrijblijvend, dus geen opdringerige verkoop praktijken!!
Wij helpen u, zoals wij zelf geholpen zouden willen worden!