Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn populairder dan ooit.

In deze trend is wel een grote verschuiving geweest. Waar voorheen de egale betonlook tegels veel verkocht werden, zijn het nu meer en meer de verouderde soorten met vele kleur nuances die gekozen worden. Het fijne van deze look is dat vuil niet snel opvalt bij deze tegels. Dit is ook logisch, wij zeggen: bij egale kleuren zie je alle oneffenheden (vuil dus). Deze tegels hebben diverse prints, de duurdere versies hebben een grotere variatie en zien er meer natuur getrouw uit. Net als bij het keramisch-parket zijn de mooiere soorten betonlook tegels geproduceerd met behulp van de nieuwste inkjet technologieën (hierbij word foto materiaal gebruikt bij producties). Daarbij zijn er qua afwerking ook verschillen: gerectificeerd (in de volksmond, gekalibreerd) of een naturale afwerken.

Gerectificeerde tegels en niet gerectificeerde tegels

Het verschil is dat de gerectificeerde tegels “gezaagd” zijn, kunnen met een smalle strakke voeg geplaatst worden. Het plaatsen van gerectificeerde tegels is lastiger omdat er eerder oneffenheden te zien is in het legwerk. Bij de beton-look tegel met een naturale afwerking (niet gerectificeerde) zijn de randen ietsje afgerond. Dit hoeft niet perse minder mooi te zijn. De beton-look tegel heeft tenslotte een geleefde / sfeervolle uitstraling, een minder strakke voeg kan best tot zijn recht komen bij dit type tegel.

De combinatie die wij veel verkopen is betonlook met keramisch parket, gecombineerd met wit sanitair met elementen van hardsteen.

Uiteraard zijn deze tegels geschikt als woonkamervloer. De hoge slijtvastheid in combinatie met het onderhoudsvrije karakter van dit type steen maakt dit een ideale woonkamervloer. Daarbij zijn deze vloeren ook geschikt voor vloerverwarming.

Bij badkamerhuis zijn vele soorten en maten te zien. Kom langs en laat u zich uitvoerig informeren over de mogelijkheden van deze sfeervolle vloeren. Onder genot van een kopje koffie kunt u geheel vrijblijvend bij ons rond neuzen.

betonlook

betonlook

betonlook

3D_MONTBLANC GRIS

 

Vloertegels Wandtegels Keramisch parket