Wandtegels

De mooiste wandtegels van Rotterdam!

Wandtegels zijn in overvloed bij Badkamerhuis te Rotterdam. Naast dat wij vele vloertegels als wandtegel gebruiken, hebben wij ook een grote diversiteit aan wandtegels.

Wandtegels
Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels

Het voordeel van een wandtegel ten opzichten van een vloertegel zit hem voornamelijk in het verwerken van de tegels. Een wandtegel is veelal makkelijker te snijden en te boren. Ook wegen wandtegels minder per vierkante meter waardoor deze bij het plaatsen minder ondersteund hoeft te worden.

Wij verkopen van handvorm tegels tot strakke groot formaat tegels. Elke stijl is bij ons te vinden, de laatste trends ontbreken niet bij Badkamerhuis. Ook met behulp van onze 3D ontwerp programma krijgt u goed beeld hoe een bepaald formaat eruit zit in uw badkamer of toilet of keuken.

Vloertegels als wandtegel? Ja, dat is geen probleem mits de constructie waar de tegel op geplaatst wordt stabiel is en blijft (door het gewicht!). Veelal is dit geen probleem. Zoekt u een mooie hout imitatie, of beton imitatie. Dan valt u veelal in een vloertegel. De keuze mogelijkheden binnen het vloertegel programma is bij deze soorten vele malen groter dan in het wandtegel programma.

Glans of mat? Dat is de vraag die ons vaak gesteld wordt. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Een glanzende tegel is veelal gladder van oppervlak waardoor deze minder snel vuil vasthoudt ten opzichten van een matte tegel. Bij een glanzende tegel zal er wel sneller kalk aanslag te zien zijn. Houdt u er rekening mee dat een mat witte tegel meestal minder wit is dan een glanzende witte wandtegel. Dit kan soms niet mooi combineren met glans wit sanitair.

Groot formaat tegels. Meer en meer worden er groot formaat tegels toegepast. Zo is 30×60 cm een standaard formaat geworden. Wilt u meer ruimtelijk gevoel krijgen in uw badkamer? Kies dan voor een nog groter formaat, 40x80cm bijvoorbeeld. Wij kunnen u het verschil laten zien met behulp van ons 3D ontwerp programma.

 

Vloertegels Beton-look tegels Keramisch parket